lördag 6 juni 2009

Bilbingo-Daimtårta-Sveriges dag!!!

Veckan startade mä Bilbingo!!! Har inte varit på bilbingo sen jag va typ, näe, jag kommer faktiskt bara ihåg att jag har varit en gång i hela mitt liv, längesen... Tur att Bingobossen Malin stod för planeringen :-) Jag tror vi började planera en vecka, iallafall en halv vecka vad vi skulle ha mä oss för fika o så :-) Jäääättespännande ju!!! Varmt o gott väder hade vi minnsann oxå... Tur att filten va mä i bilen så vi kunde skyla framrutan från solen... Så vi inte stektes i bilen... De gjorde ju alla andra vana bingonissar oxå... Så de va ju inte vi som startade den trenden direkt :-)
Malin va tutansvarig o jag va tändningslåsansvarig o Agnetha stod för bilen, men låg gött i baksätet ;-) Man får se till så att man får den bästa platsen helt enkelt :-)
Tyvärr inga vinster men några gånger va allt tändningslåset påslaget... Nära, nära....
Tisdag= ledig... Fick ett fint erbjudande om fika hos Karin... De kan man ju inte tacka nej till... Hon bjöd på jordens goaste Daimglasstårta.... Trevlig stund helt enkelt! De är denna på bilden fast hon hade ringlat över nougatsås o slängt dit daimkulor på toppen istället... Mycket bra val!
Så nu har jag börjat förbereda inför Daniels kalas sörrni.... De får allt bli den till efterrätt... Den va riktigt rolig att göra oxå... Man kan ju göra den flera dagar i förväg.. Den ska ju stå i frysen.. Kan t o m stå i 3 månader... Så man kan hamstra o ta fram när de kommer hem fölk....
Idag är de 6 Juni! Grattis till oss!!!
Ikväll blir de fotboll oxå, så passande :-) Vi har visst blivit hembjudna på mat o fotbollskväll till Golfarn o Kulan ;-) De ska bli sketakul! :-)
Okej!!! Heja Sverige nu då!!!!
Kram L

5 kommentarer:

Jessi sa...

Såndäringa dajmkaka kan du få bjuda mej på nån dag! ;)
Kram!!

Angelica sa...

Åååh, vad gott det lät!!! Vill också ha, men jag får väl hoppa över det där just nu!

Hoppas att du får en lika rolig söndag som gårdagen!

Kramar
Angelica

chokladblomma sa...

Jag har varit på bilbingo en gång... vi vann inget och jag kände att det var inte riktigt min grej heller! Blev nästan lite rastlös liksom!
Tårtan ser inte dum ut! Men det är nötter i va'? Brukar vara det..:(

Ha det gott, vännen!
KRAAAAAM

Anonym sa...

DU HAR EN UTMANING ATT TA TAG I KOLLA TROLLETS SIDA.

Anonym sa...

Så du gjorde daimtårtan, hoppas den går hem hos era gäster med=)
Bullarna som du lämnade kvar här försvann fort när sambon kom hem!
Ha det gött!
Kram